Ab Jakobstads Bokföringsbyrå, Jbb, grundades år 1964 av Jakobstadsnejdens Köpmannaförening r.f. för att tillgodose köpmännens behov av redovisnings­tjänster. Idag har kundkretsen vuxit till över 550 kunder, representerande allt från enmansföretag till små och medelstora företag inom nästan alla branscher. Jbb ägs i dagsläget till över 75 % av personalen.

Jbb har idag 30 anställda, de flesta med över 20 års erfarenhet och 4 med EBR-examen. Leif Björkgren är byråns VD medan Tom Smedlund fungerar som styrelseordförande. Byrån är auktoriserad medlem i Ekonomiadministrations-
förbundet i Finland r.f. Detta tillsammans med att vår personal genomgår kontinuerlig skolning för att känna till de senaste lagarna, reglerna och deras tolkning är en garanti för att våra tjänster är av bästa kvalité. Vi tillämpar även Ekonomiadministrationsförbundets avtalsregler KL2004, som bland annat behandlar kundkonfidentialitet, betalningsvillkor, försäkringsskydd och ansvarsfördelning.

Huvudkontoret hittar ni på Stationsvägen 1 i Jakobstad på 4:e och 5:e våningen. Sedan 19.11.2007 verkar vi även i Nykarleby i utrymmen på Bangatan 1.

 
NYTTIGA LÄNKAR
Myndigheter och företag
Ekonomiadministrationsförbundet
www.taloushallintoliitto.fi

Skatteförvaltningen
www.vero.fi

Aditro
www.aditro.com

F-Secure
www.f-secure.comLäs vår 50-årshistorik
© Jakobstads Bokföringsbyrå 2017